Αρχική Μελέτες
ΜΕΛΕΤΕΣ
Νομιμοποίηση αυθαιρέτων PDF Εκτύπωση E-mail
Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;

Πέρασαν σχεδόν 30 χρόνια από την τελευταία φορά που επιτράπηκε η νομιμοποίηση αυθαιρέτων (Με τον νόμο Τρίτση 1983). Ίσως χρειαστούν άλλα 30 χρόνια, μέχρι να παρουσιαστεί μία ανάλογη συγκυρία.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ που έχει ανεγερθεί χωρίς οικοδομική άδεια, είτε καθ' υπέρβαση οικοδομικής άδειας, είτε έχει κάποιες άλλες μικρές ή μεγάλες πολεοδομικές παραβάσεις,τότε μην χάσετε την μοναδική αυτή ευκαιρία :

Περισσότερα...
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail

 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ & ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ

Σχεδιασμός – Διακοσμητική πρόταση & 3D παρουσίαση. Άδεια. Ανακατασκευή με πιθανή αλλαγή διαρρύθμισης. Εσωτερική διακόσμηση. Ολοκλήρωση και παράδοση ενός ανανεωμένου χώρου.

 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

 

Προτάσεις διαμόρφωσης – Εύρεση Εξοπλισμού – Κατασκευή του έργου – Παράδοση ενός υψηλής αισθητικής & φιλόξενου χώρου.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ – ΚΤΙΡΙΟΥ

 

Ανάλυση στατικής ικανότητας υπάρχοντος σκελετού. Αρχιτεκτονική πρόταση προσθήκης και διαμόρφωσης υφιστάμενης κάτοψης. Υποβολή φακέλου και αδειοδότηση. Συντονισμένος προγραμματισμός εργασιών από έμπειρα συνεργεία με σφιχτή επίβλεψη. Παράδοση ενός νέου ακινήτου με μικρό κόστος συγκριτικά με αντίστοιχο νεόδμητο.

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΦΙΛΙΚΕΣ &

ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 

Μελέτη – Αξιολόγηση υφιστάμενης κατασκευής - Αρχιτεκτονικά σχέδια – Στατική & Ηλ/μηχανολογική Μελέτη – Υποβολή Φακέλου – Αδειοδότηση – Ανακατασκευή - Αναπαλαίωση – Παράδοση κτιρίου με νέα ζωή

 

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

 

Αξιολόγηση – Εκτίμηση δυνατοτήτων. Δημιουργία & υποβολή φακέλου. Έκδοση ΦΕΚ εργασιών αναπαλαίωσης. Υπεύθυνη αντιμετώπιση των εργασιών αποκατάστασης. Ασφαλής αναπαλαίωση με σεβασμό στην ιστορία. Παράδοση ενός κτιρίου – ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.

Επικοινωνηστε τώρα μαζί μας.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ

Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα πράσινης αναβάθμισης υφισταμένων και νέων κτιρίων από την LK Savvas, που αναλύει ενεργειακά το κτίριό σας, προτείνει λύσεις, παρεμβαίνει κατασκευαστικά και

grren

  1. Αναβαθμίζει το κτίριό σας ενεργειακά
  2. Βελτιώνει όλα τα επίπεδα για καλύτερη άνεση
  3. Μειώνει τον θόρυβο και την κατανάλωση νερού
  4. Βελτιώνει γενικά την ποιότητα του εσωτερικού αέρα (Ψύξης – Θέρμανσης)
  5. Εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα για ένα Βιοκλιματικό – Πράσινο Σπίτι.
  6. Συζητάμε και δίνουμε λύσεις στα πρόβλημα σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑN

 

ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΔΩΜΑ

Φυτεύουμε το δώμα σας για καλύτερη θερμομόνωση, ηχομόνωση και επιλέγουμε την φύτευση με ξηροθερμικά φυτά ούτως ώστε να υπάρχει ελάχιστο κόστος συντήρησης.

ΨΥΧΡΑ ΥΛΙΚΑ

Επιλέγουμε ψυχρά υλικά για να έχουμε χαμηλές επιφανειακές θερμοκρασίες το καλοκαίρι και εκμεταλλευόμαστε την υψηλή ηλιοφάνεια της χώρας μας.

 

ΤΖΑΜΙΑ Low e

Αλλάζουμε τα παλιά σας τζάμια με τζάμια low e που έχουν χαμηλό συντελεστή θερμοπερατότητας (U value) και χαμηλό συντελεστή κέρδους  ηλιακής θερμότητας (solar heat gain coefficient) και ταυτόχρονα υψηλής οπτικής διαπερατότητας (visual Transmittance) για να μειώσουμε σε μεγάλο βαθμό τις απώλειες του κτιρίου.

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Αλλάζουμε τα παλιά σας κουφώματα με νέα σειρά με θερμοδιακοπή.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Προβαίνουμε στην υλοποίηση εξωτερικής θερμομόνωσης στις όψεις του κτιρίου για την βέλτιστη θερμομόνωση αυτών.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΝΕΡΟΥ

Προτείνουμε λύσεις για συλλογή όμβριων υδάτων.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Βάφουμε με οικολογικά χρώματα (Πιστοποιημένα από Ε.Ε.)

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΙΑΣΗ

Η πιο αποτελεσματική σκίαση είναι πάντα εξωτερικά και όχι εσωτερικά.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Αναβαθμίζουμε το σύστημα θέρμανσης με τρόπο που να μειώνεται η κατανάλωση πετρελαίου του κτιρίου σας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, για προσφορά και δωρεάν τεχνικές συμβουλές

 
Στατικές μελέτες PDF Εκτύπωση E-mail

Αναλαμβάνουμε την στατική μελέτη (με πλήρη υποστήριξη στην πολεοδομία μέχρι την έγκριση για έκδοση της οικοδομικής άδειας)οποιουδήποτε  οικοδομικού  έργου με φέροντα οργανισμό  από οπλισμένο σκυρόδεμα,τοιχοποιϊα,ξύλινες κατασκευές,μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου με ιδιαίτερη εμπειρία σε προκάτ κτίρια(από ολόσωμα  μεταλλικά στοιχεία, στοιχεία από στραντζαριστό  ή από ξύλο)

Ως βασικούς στόχους έχουμε:

·         Τον σχεδιασμό λειτουργικών και καλαίσθητων χώρων.

·         Την άριστη ποιότητα της μελέτης και της κατασκευής  με το χαμηλότερο δυνατό κόστος

Την απόλυτη συνέπεια απέναντι στον πελάτη

·         Και κυρίως ας μην ξεχνάμε ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ,

ΑΠΛΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ.

Τips:

 Ξέρεις ότι η χρήση αντισεισμικών μανδυών, όπως αυτών του Ζώγα ή παρόμοιων εταιρειών, πέρα από την αναμενόμενη αύξηση πλαστιμότητας που δημιουργεί, προσφέρει και οικονομία;

Π.χ. στα πεδιλοδοκάρια, αν χρησιμοποιηθούν συμβατικοί μανδύες, τα τσέρκια θα τοποθετηθούν σε απόσταση ανα 11εκ., παρόλο που η μελέτη μπορεί να ορίζει μεγαλύτερη απόσταση. Αν είναι και τετράτμητα, η σπατάλη οπλισμού είναι μεγαλύτερη. Ενώ, με τη χρήση αντισεισμικών μανδυών, πετυχαίνουμε και τις σωστές αποστάσεις και την πύκνωση και την αραίωση, όπως την προβλέπει η μελέτη. Δηλαδή και αντοχή και οικονομία.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας

 

 

 
Αρχιτεκτονικές μελέτες PDF Εκτύπωση E-mail

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής σύνθεσης προσχεδίων και οριστικής μελέτης,την μελέτη διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, καθώς και τον φωτορεαλισμό του έργου μέχρι και την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

Οριστική Μελέτη

Αφού  έχει δημιουργηθεί από εμάς και εγκριθεί από εσάς το Retail Concept του χώρου σας, εκπονείται σειρά σχεδίων η οποία στόχο έχει να οριστικοποιήσει υλικά και προδιαγραφές τους ώστε να μπορεί να κοστολογηθεί προϋπολογιστικά η κατασκευή. Στόχος μας είναι χωρίς να αλλάζει η ταυτότητα του Retail Concept να μπορέσει αυτό να σεβαστεί τους οικονομικούς σας περιορισμούς.

 

Μελέτη Εφαρμογής

Τα  σχέδια που εκπονούνται σε αυτή τη φάση είναι λεπτομερή και στόχο έχουν να δώσουν όλες τις απαιτούμενες κατασκευαστικές πληροφορίες ώστε η εκτέλεση του έργου να γίνει απρόσκοπτα. Τα σχέδια είναι αμιγώς κατασκευαστικά προσφέροντας τις απαιτούμενες πληροφορίες ώστε να κοστολογηθεί το έργο σας με ακρίβεια.

 

Αποτυπώσεις

Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν σχέδια του χώρου που πρόκειται να ανακαινιστεί (κατόψεις / όψεις,κ.λ.π) το γραφείο μας μπορεί να σας υποστηρίξει μεταφέροντας σε σχέδια όλη την πληροφορία έτσι ώστε η μελέτη  που θα εκπονηθεί να είναι εφαρμόσιμη. Οι αποτυπώσεις προσφέρονται ξεχωριστά ακόμα και αν η εταιρεία μας δεν αναλάβει την μελέτη του χώρου.

 

Έλεγχος συμπληρωματικών μελετών

Κάποιες αρχιτεκτονικές μελέτες συνοδεύονται από Στατική και πλήρη Ηλεκτρομηχανολογική μελέτη. Η εποπτεία και συνεργασία με τους εξειδικευμένους μελετητές αυτών των συμπληρωματικών μελετών γίνεται από την ομάδα μελετητών της εταιρείας μας έτσι ώστε η αρχιτεκτονική του χώρου να μην βληθεί από τεχνικές απαιτήσεις.

 

As Built Studies

Σας παρέχουμε μια σειρά CAD σχεδίων όπως έχει ακριβώς πραγματοποιηθεί η κατασκευή και καθιερώνουμε μια λίστα δεδομένων που καταγράφει όλες τις εγκαταστάσεις σας. Με αυτό τον τρόπο, εγγυόμαστε στην αμεσότητα επιπλέον παραγγελιών και τη γρήγορη ανταπόκριση των συνεργείων μας.

 

 

MANUALS

 

Architectural Manual

Εάν το έργο σας δεν είναι αυτοτελές και σχεδιάζετε να το επαναλάβετε ή να το μετατρέψετε σε αλυσίδα καταστημάτων, είμαστε αυτοί που χρειάζεστε και αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας μας. Παράγουμε επιτυχημένα Αρχιτεκτονικά Εγχειρίδια βασισμένα στα Οικονομικά δεδομένα και δεδομένα Marketing που προκύπτουν από τις παραπάνω υπηρεσίες. Αυτά διαμορφώνονται εντυπωσιακά, με ευπροσάρμοστες κατασκευές σε χαμηλό κόστος, ορίζοντας τα υλικά και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες που συνθέτουν την κάθε μελέτη. Στόχος αυτών των εγχειριδίων είναι η μεταφορά ακριβούς πληροφορίας σε εξειδικευμένο κοινό αρχιτεκτόνων – μηχανικών ώστε να μπορούν να ενημερωθούν για τις κατασκευαστικές και σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες τις κάθε αρχιτεκτονικής μελέτης.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ 

 

Κάθε χώρος που προκύπτει να κατασκευαστεί  / ανακαινιστεί διαθέτει περιορισμούς με βάση την ελληνική νομοθεσία. Αναλαμβάνουμε πλήρως, με εξειδικευμένους μηχανικούς, την εκπόνηση και κατάθεση στην πολεοδομία όλου του φακέλου τόσο από πλευράς σχεδίων όσο και από πλευράς νομικών εγγράφων ώστε κατά την κατασκευή ο πελάτης μας να είναι διασφαλισμένος.

 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας

 

 
Μελέτες τοπογραφικών PDF Εκτύπωση E-mail

 

     ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ τήν πλήρη αποτύπωση καί σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων γιά οποιαδήποτε χρήση μέ όργανα τελευταίας τεχνολογίας.GPS)

  Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας

 


Μπορείτε και… μόνοι σας,

Ξέρετε ότι μπορείτε να αιτηθείτε άδεια για τις μικροεπισκευές σου σπιτιού σας χωρίς την παρουσία μηχανικού; Με μια απλή αίτηση στην πολεοδομία για «επισκευές με το άρθρο 22 του ΓΟΚ», θα παραλάβετε την άδειά σας μέσα σε λίγες εργάσιμες μέρες.

 

 


σάββας κωνσταντίνος

σάββας λουκάς

Πολιτικοί Μηχανικοί
Μελέτες - Κατασκεύες

LKSAVVAS - FSPLAN IKE

Sample imageΠοιότητα

Sample imageYπευθυνότητα

Sample imageΑξιοπιστία

 
επικοινωνήστε τώρα

6936.256.397

6945.069.306

Τα νέα μας

Νέο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ-Βος ΚΥΚΛΟΣ (16-9-2019)

Επικοινωνήστε με τη Τεχνική Εταιρεία LKSAVVAS-FSPLAN IKE( γραφείο μελετών & κατασκευών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΛΟΥΚΑ ΣΑΒΒΑ),στα τηλέφωνα 2410250773-6945069306-6936256397,να σας δώσουμε λύσεις για την ανακαίνισή σας και να συζητήσουμε σχετικά με το πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ' οίκον II-Βος Κύκλος".

Περισσότερα...
 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Το γραφείο Μελετών & Κατασκευών Κωνσταντίνου & Λουκά Σάββα

(LKSAVVAS-FSPLAN IKE) αναλαμβάνει την δήλωση και υποβολή των δικαιολογητικών στο Κτηματολόγιο.

Επικοινωνήστε στα τήλ.2410250773-6936256397-6945069306 ή με την ιστοσελίδα μας LKsavvas.gr και στο email:info@LKsavvas.gr

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

ΟΡΟΛΟΓΙΑ: Πριν την ανάπτυξη του κειμένου προς διευκόλυνση του αναγνώστη, κάνουμε μια αναφορά και ερμηνεία ορισμένων όρων, ενδεχομένως άγνωστων στο ευρύ κοινό:

Περισσότερα...
 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΛΟΥΚΑ ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

Περισσότερα...
 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΛΑΡΙΣΑ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΛΑΡΙΣΑ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΚΟΣΜΗΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ , ΣΑΒΒΑΣ ΛΟΥΚΑΣ, SAVVAS LOUKAS, ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, LARISA, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΖΟΝΕΤΩΝ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ, CONSTRUCTION LARISSA, AΓΟΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, SELL HOUSE, MAISONETTE, ΛΑΡΙΣΑ. ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.