Αρχική Μελέτες αρχιτεκτονικές
Αρχιτεκτονικές μελέτες PDF Εκτύπωση E-mail

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής σύνθεσης προσχεδίων και οριστικής μελέτης,την μελέτη διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, καθώς και τον φωτορεαλισμό του έργου μέχρι και την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

Οριστική Μελέτη

Αφού  έχει δημιουργηθεί από εμάς και εγκριθεί από εσάς το Retail Concept του χώρου σας, εκπονείται σειρά σχεδίων η οποία στόχο έχει να οριστικοποιήσει υλικά και προδιαγραφές τους ώστε να μπορεί να κοστολογηθεί προϋπολογιστικά η κατασκευή. Στόχος μας είναι χωρίς να αλλάζει η ταυτότητα του Retail Concept να μπορέσει αυτό να σεβαστεί τους οικονομικούς σας περιορισμούς.

 

Μελέτη Εφαρμογής

Τα  σχέδια που εκπονούνται σε αυτή τη φάση είναι λεπτομερή και στόχο έχουν να δώσουν όλες τις απαιτούμενες κατασκευαστικές πληροφορίες ώστε η εκτέλεση του έργου να γίνει απρόσκοπτα. Τα σχέδια είναι αμιγώς κατασκευαστικά προσφέροντας τις απαιτούμενες πληροφορίες ώστε να κοστολογηθεί το έργο σας με ακρίβεια.

 

Αποτυπώσεις

Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν σχέδια του χώρου που πρόκειται να ανακαινιστεί (κατόψεις / όψεις,κ.λ.π) το γραφείο μας μπορεί να σας υποστηρίξει μεταφέροντας σε σχέδια όλη την πληροφορία έτσι ώστε η μελέτη  που θα εκπονηθεί να είναι εφαρμόσιμη. Οι αποτυπώσεις προσφέρονται ξεχωριστά ακόμα και αν η εταιρεία μας δεν αναλάβει την μελέτη του χώρου.

 

Έλεγχος συμπληρωματικών μελετών

Κάποιες αρχιτεκτονικές μελέτες συνοδεύονται από Στατική και πλήρη Ηλεκτρομηχανολογική μελέτη. Η εποπτεία και συνεργασία με τους εξειδικευμένους μελετητές αυτών των συμπληρωματικών μελετών γίνεται από την ομάδα μελετητών της εταιρείας μας έτσι ώστε η αρχιτεκτονική του χώρου να μην βληθεί από τεχνικές απαιτήσεις.

 

As Built Studies

Σας παρέχουμε μια σειρά CAD σχεδίων όπως έχει ακριβώς πραγματοποιηθεί η κατασκευή και καθιερώνουμε μια λίστα δεδομένων που καταγράφει όλες τις εγκαταστάσεις σας. Με αυτό τον τρόπο, εγγυόμαστε στην αμεσότητα επιπλέον παραγγελιών και τη γρήγορη ανταπόκριση των συνεργείων μας.

 

 

MANUALS

 

Architectural Manual

Εάν το έργο σας δεν είναι αυτοτελές και σχεδιάζετε να το επαναλάβετε ή να το μετατρέψετε σε αλυσίδα καταστημάτων, είμαστε αυτοί που χρειάζεστε και αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας μας. Παράγουμε επιτυχημένα Αρχιτεκτονικά Εγχειρίδια βασισμένα στα Οικονομικά δεδομένα και δεδομένα Marketing που προκύπτουν από τις παραπάνω υπηρεσίες. Αυτά διαμορφώνονται εντυπωσιακά, με ευπροσάρμοστες κατασκευές σε χαμηλό κόστος, ορίζοντας τα υλικά και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες που συνθέτουν την κάθε μελέτη. Στόχος αυτών των εγχειριδίων είναι η μεταφορά ακριβούς πληροφορίας σε εξειδικευμένο κοινό αρχιτεκτόνων – μηχανικών ώστε να μπορούν να ενημερωθούν για τις κατασκευαστικές και σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες τις κάθε αρχιτεκτονικής μελέτης.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ 

 

Κάθε χώρος που προκύπτει να κατασκευαστεί  / ανακαινιστεί διαθέτει περιορισμούς με βάση την ελληνική νομοθεσία. Αναλαμβάνουμε πλήρως, με εξειδικευμένους μηχανικούς, την εκπόνηση και κατάθεση στην πολεοδομία όλου του φακέλου τόσο από πλευράς σχεδίων όσο και από πλευράς νομικών εγγράφων ώστε κατά την κατασκευή ο πελάτης μας να είναι διασφαλισμένος.

 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας

 

 
Από την αρχή πρέπει να γίνονται αυτά…,

Ξέρετε ότι το οριστικό σχέδιο κάτοψης της κουζίνας είναι αναγκαίο από την αρχή, για να τοποθετηθούν σωστά οι πρίζες, για φούρνους μικροκυμάτων, ψυγείων κτλ. στην φάση μετά από τούβλα; 

 

 


σάββας κωνσταντίνος

σάββας λουκάς

Πολιτικοί Μηχανικοί
Μελέτες - Κατασκεύες

LKSAVVAS - FSPLAN IKE

Sample imageΠοιότητα

Sample imageYπευθυνότητα

Sample imageΑξιοπιστία

 
επικοινωνήστε τώρα

6936.256.397

6945.069.306

Τα νέα μας

Νέο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ-Βος ΚΥΚΛΟΣ (16-9-2019)

Επικοινωνήστε με τη Τεχνική Εταιρεία LKSAVVAS-FSPLAN IKE( γραφείο μελετών & κατασκευών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΛΟΥΚΑ ΣΑΒΒΑ),στα τηλέφωνα 2410250773-6945069306-6936256397,να σας δώσουμε λύσεις για την ανακαίνισή σας και να συζητήσουμε σχετικά με το πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ' οίκον II-Βος Κύκλος".

Περισσότερα...
 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Το γραφείο Μελετών & Κατασκευών Κωνσταντίνου & Λουκά Σάββα

(LKSAVVAS-FSPLAN IKE) αναλαμβάνει την δήλωση και υποβολή των δικαιολογητικών στο Κτηματολόγιο.

Επικοινωνήστε στα τήλ.2410250773-6936256397-6945069306 ή με την ιστοσελίδα μας LKsavvas.gr και στο email:info@LKsavvas.gr

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

ΟΡΟΛΟΓΙΑ: Πριν την ανάπτυξη του κειμένου προς διευκόλυνση του αναγνώστη, κάνουμε μια αναφορά και ερμηνεία ορισμένων όρων, ενδεχομένως άγνωστων στο ευρύ κοινό:

Περισσότερα...
 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΛΟΥΚΑ ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

Περισσότερα...
 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΛΑΡΙΣΑ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΛΑΡΙΣΑ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΚΟΣΜΗΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ , ΣΑΒΒΑΣ ΛΟΥΚΑΣ, SAVVAS LOUKAS, ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, LARISA, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΖΟΝΕΤΩΝ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ, CONSTRUCTION LARISSA, AΓΟΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, SELL HOUSE, MAISONETTE, ΛΑΡΙΣΑ. ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.