Αρχική Κόστος μεζονέτας
Κόστος Μεζονέτας PDF Εκτύπωση E-mail

Το κόστος ανέγερσης μιας μεζονέτας είναι ο ποιο καθοριστικός παράγοντας για έναρξη του έργου. Οι διάφορες τιμές που κυκλοφορούν στην πιάτσα, αντικατοπτρίζουν η κάθε μία και διαφορετικές ποιότητες υλικών και εργασίας. Ας είμαστε λοιπόν ξεκάθαροι από την αρχή και ας περιγράψουμε τις ελάχιστες απαιτήσεις που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο σπίτι, για να ικανοποιήσει όχι μόνο τις απαιτήσεις του σήμερα, αλλά και του αύριο. Αυτές λοιπόν είναι:

  • Αντισεισμικότητα και αντοχή του σκελετού
  • Πολύ καλές μονώσεις, τόσο του οικοδομικού σκελετού, όσο και των τοίχων
  • Ότι καλύτερο σε υδραυλικά και ηλεκτρικά
  • Σοβάδες και τούβλα με αρκετό τσιμέντο
  • Άριστη μόνωση και αντοχή της στέγης

Για τα παραπάνω δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συζήτησης, για να υποχωρήσει κανείς στην ποιότητα. Για τα υπόλοιπα, όπως πλακάκια, ντουλάπες, κουζίνες, κουφώματα κτλ., απαιτείται συζήτηση.  

Προσοχή όμως στο μέτρημα των τετραγωνικών. Πρέπει να υπολογιστούν και οι κλειστοί ημι-υπαίθριοι χώροι και η σκάλα και η σοφίτα – σπίτι κάτω από τη στέγη και το τυχόν Play – Room στο υπόγειο. Επίσης, η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, η πέρα από κάποια κρίσιμα τετραγωνικά επιφανείας, αυξάνει επίσης τα κοστολόγια. 

Γενικά, για να πετύχει κανείς το στόχο και να βρεθεί εντός ορίων του προϋπολογισμού του, χρειάζεται βοήθεια και καθοδήγηση από ειδικό, από την αρχή του σχεδιασμού της μεζονέτας

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, για προσφορά και δωρεάν τεχνικές συμβουλές.

 
Φυλάξτε τα σχέδια…,

Το πρωτότυπο στέλεχος της οικοδομικής άδειας και όλα τα εγκεκριμένα σχέδια του φακέλου της άδειας πρέπει να υπάρχουν πάντα στο συρτάρι της ντουλάπας σας και δεν πρέπει να τα δίνετε ποτέ και για κανέναν λόγω σε κανέναν, παρά μόνο σε φωτοτυπίες.

 

 


σάββας κωνσταντίνος

σάββας λουκάς

Πολιτικοί Μηχανικοί
Μελέτες - Κατασκεύες

LKSAVVAS - FSPLAN IKE

Sample imageΠοιότητα

Sample imageYπευθυνότητα

Sample imageΑξιοπιστία

 
επικοινωνήστε τώρα

6936.256.397

6945.069.306

Τα νέα μας

Νέο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ III για το 2019

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μελετών & κατασκευών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΛΟΥΚΑ ΣΑΒΒΑ (LKSAVVAS-FSPLAN IKE) στα τηλέφωνα 2410250773-6945069306-6936256397 με σκοπό να σας δώσουμε πληροφορίες για την ανακαίνισή σας και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ' οίκον III".

Περισσότερα...
 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Το γραφείο Μελετών & Κατασκευών Κωνσταντίνου & Λουκά Σάββα

(LKSAVVAS-FSPLAN IKE) αναλαμβάνει την δήλωση και υποβολή των δικαιολογητικών στο Κτηματολόγιο.

Επικοινωνήστε στα τήλ.2410250773-6936256397-6945069306 ή με την ιστοσελίδα μας LKsavvas.gr και στο email:info@LKsavvas.gr

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

ΟΡΟΛΟΓΙΑ: Πριν την ανάπτυξη του κειμένου προς διευκόλυνση του αναγνώστη, κάνουμε μια αναφορά και ερμηνεία ορισμένων όρων, ενδεχομένως άγνωστων στο ευρύ κοινό:

Περισσότερα...
 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΛΟΥΚΑ ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

Περισσότερα...
 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΛΑΡΙΣΑ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΛΑΡΙΣΑ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΚΟΣΜΗΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ , ΣΑΒΒΑΣ ΛΟΥΚΑΣ, SAVVAS LOUKAS, ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, LARISA, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΖΟΝΕΤΩΝ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ, CONSTRUCTION LARISSA, AΓΟΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, SELL HOUSE, MAISONETTE, ΛΑΡΙΣΑ. ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.