Αρχική Η Εταιρία υπηρεσίες
υπηρεσίες PDF Εκτύπωση E-mail

 Αρχιτεκτονικές μελέτες

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής σύνθεσης προσχεδίων και οριστικής μελέτης,την μελέτη διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, καθώς και τον φωτορεαλισμό του έργου μέχρι και την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

 

 Στατικές μελέτες

Αναλαμβάνουμε την στατική μελέτη (με πλήρη υποστήριξη στην πολεοδομία μέχρι την έγκριση για έκδοση της οικοδομικής άδειας)οποιουδήποτε οικοδομικού έργου με φέροντα οργανισμό από οπλισμένο σκυρόδεμα,τοιχοποιϊα,ξύλινες κατασκευές,μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου με ιδιαίτερη εμπειρία σε προκάτ κτίρια(από ολόσωμα μεταλλικά στοιχεία, στοιχεία από στραντζαριστό ή από ξύλο)

Ως βασικούς στόχους έχουμε:

· Τον σχεδιασμό λειτουργικών και καλαίσθητων χώρων.

· Την άριστη ποιότητα της μελέτης και της κατασκευής με το χαμηλότερο δυνατό κόστος

Την απόλυτη συνέπεια απέναντι στον πελάτη

· Και κυρίως ας μην ξεχνάμε ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ,

ΑΠΛΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ.

Τοπογραφικές Υπηρεσίες

topografikesΜελέτες - Υπηρεσίες προς Ιδιώτες

• Τοπογραφική αποτύπωση οικοπέδων, αγροτεμαχίων, κτιρίων
• Τοπογραφικό για συμβόλαιο - μεταβιβάσεις
• Τοπογραφικό διάγραμμα για άδεια, δασαρχείο, κτηματολόγιο κ.α.
• Χαράξεις - οριοθετήσεις οικοπέδων, αγροτεμαχίων για περίφραξη
• Εντοπισμός οικοπέδων, αγροτεμαχίων
• Βεβαίωση Μηχανικού για συμβόλαιο και μεταβίβαση ακινήτων
• Ρύθμιση Αυθαίρετων Κατασκευών και Κτιρίων
• Μελέτες Φωτοερμηνείας - Φωτογραμμετρίας


Μελέτες - Υπηρεσίες προς Επαγγελματίες

Το γραφείο μας εξειδικεύεται στις Τοπογραφικές Μελέτες και την υποστήριξη σε Έργα που αφορούν:

• Τοπογραφική Αποτύπωση - Χάραξη - Οριοθέτηση Οικοπέδων
• Τοπογραφική Αποτύπωση Κτιρίων, Εγκαταστάσεων, Μνημείων
• Τοπογραφικό διάγραμμα για άδειες, συμβόλαια-μεταβιβάσεις, δασαρχείο, κτηματολόγιο κ.α.
• Πολεοδομικές Μελέτες (Πράξεις Εφαρμογής - Αναλογισμού)
• Μελέτες Φωτογραμμετρίας και Φωτοερμηνείας
• Μελέτες Συστημάτων Γεωγραφικών Πληροφοριών
• Υψομετρίες
• Ένταξη στο ΕΓΣΑ '87

Η δουλειά μας στηρίζεται στην ποιότητα, την ταχύτητα, την άριστη επικοινωνία και την χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να εξασφαλίσετε το καλύτερο αποτέλεσμα και μια άριστη συνεργασία.

 

Τips:

Ξέρεις ότι η χρήση αντισεισμικών μανδυών, όπως αυτών του Ζώγα ή παρόμοιων εταιρειών, πέρα από την αναμενόμενη αύξηση πλαστιμότητας που δημιουργεί, προσφέρει και οικονομία;

Π.χ. στα πεδιλοδοκάρια, αν χρησιμοποιηθούν συμβατικοί μανδύες, τα τσέρκια θα τοποθετηθούν σε απόσταση ανα 11εκ., παρόλο που η μελέτη μπορεί να ορίζει μεγαλύτερη απόσταση. Αν είναι και τετράτμητα, η σπατάλη οπλισμού είναι μεγαλύτερη. Ενώ, με τη χρήση αντισεισμικών μανδυών, πετυχαίνουμε και τις σωστές αποστάσεις και την πύκνωση και την αραίωση, όπως την προβλέπει η μελέτη. Δηλαδή και αντοχή και οικονομία.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας

 

 
Και ξαφνικά…πλημμυρίσαμε

Ξέρετε ότι δεν πρέπει να μπαίνουν μονωτικά φύλλα στα καλούπια των τοιχίων του υπογείου, ώστε να αντιμετωπίζονται έγκαιρα οι τρύπες από το ενδεχόμενο κακής δόνησης του μπετόν; Σε αντίθετη περίπτωση, μετά από μια μεγάλη νεροποντή, μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις!

 

 


σάββας λουκάς

σάββας κωνσταντίνος

Πολιτικοί Μηχανικοί
Μελέτες - Κατασκεύες

Sample imageΠοιότητα

Sample imageYπευθυνότητα

Sample imageΑξιοπιστία

 
επικοινωνήστε τώρα

6936.256.397

6945.069.306

Τα νέα μας

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

ΟΡΟΛΟΓΙΑ: Πριν την ανάπτυξη του κειμένου προς διευκόλυνση του αναγνώστη, κάνουμε μια αναφορά και ερμηνεία ορισμένων όρων, ενδεχομένως άγνωστων στο ευρύ κοινό:

Περισσότερα...
 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΛΟΥΚΑ ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

Περισσότερα...
 

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ HΜΙΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ-ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τή διαδικασία τακτοποίησης υπερβάσεων δόμησης γιά υπόγεια,ημιυπαιθρίους χώρους,πιλοτές,κ.ά,σέ ακίνητα πού βρίσκονται στή Ελλάδα.Επίσης μέ τήν μεγάλη μας εμπειρία αναλαμβάνουμε τήν Τακτοποίοηση-Νομιμοποίηση οποιουδήποτε αυθαίρετου κτίσματος.

Περισσότερα...
 
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα πολυτελούς κατασκευής στη περιοχή Travel Stop (Τούμπα) με τζάκι, αυτονομία θέρμανσης φυσικού αερίου, χώρο στάθμευσης & αποθήκη.
 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΛΑΡΙΣΑ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΛΑΡΙΣΑ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΚΟΣΜΗΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ , ΣΑΒΒΑΣ ΛΟΥΚΑΣ, SAVVAS LOUKAS, ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, LARISA, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΖΟΝΕΤΩΝ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ, CONSTRUCTION LARISSA, AΓΟΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, SELL HOUSE, MAISONETTE, ΛΑΡΙΣΑ. ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.