Αρχική Η Εταιρία σάββας λουκάς
σάββας λουκάς PDF Εκτύπωση E-mail

 

Προφίλ

 

Η ίδρυση της εταιρείας από την ομάδα που δημιουργήθηκε, είχε και έχει σαν σκοπό της:

Την Μελέτη και Κατασκευή Κτιρίων και Κατοικιών Υψηλής Ποιότητας και Άρτιας Αισθητικής, που βελτιώνουν το περιβάλλον και προάγουν το βιοτικό επίπεδο του ανθρώπου.

Τα εφόδια της εταιρείας για την πραγματοποίηση του στόχου και την πρόοδό της αποτελούν: Ακεραιότητα και Υψηλό Ηθικό των Μελών της, άρτια και εγκαθιδρυμένη οργάνωση, υψηλή τεχνογνωσία, συνεχής εκπαίδευση και διαρκής ενημέρωση.

Το όραμά της είναι να υπάρχει συνεχής ανάπτυξη και πρόοδος με γνώμονα πάντα: «τη βελτίωση του περιβάλλοντος και την προαγωγή του βιοτικού επιπέδου του ανθρώπου». Οι πραγματικά ενθουσιασμένοι πελάτες είναι η βασικότερη επιδίωξη. Αυτό ξεκινάει από την πρώτη γνωριμία, με την ζεστή και φιλική επικοινωνία, για να φτάσει μέχρι την ημέρα της παράδοσης, σεβόμενοι το γεγονός ότι οι αγοραστές ενός ακινήτου, συχνά επενδύουν τους κόπους μιας ζωής για την απόκτησή του.

 

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας:

 

- Έμπειρη ομάδα με πάντα καλή  διάθεση

- Φιλική και πρόθυμη επικοινωνία

- Επαγγελματική υπευθυνότητα

- Ποιοτικός έλεγχος

- Άρτια αισθητική των κτιρίων

- Αξιοπιστία των οικονομικών μεγεθών

- Οικονομικές τιμές με υψηλή ποιότητα

 

Οι ίδιοι οι πελάτες μας , άλλωστε, υποστηρίζουν πως από το ξεκίνημα της επικοινωνίας αλλά και στη συνέχεια κατά την υλοποίηση του έργου, η εταιρεία μας επιδεικνύει παραδειγματική φερεγγυότητα και αξιοπιστία. Επιπρόσθετα η συνεργασία αναφορικά με την επίλυση διαφόρων τεχνικών προβλημάτων τεχνικών προβλημάτων πραγματοποιείται με εξαιρετικό τρόπο κατά τα λεγόμενα επενδυτών οι οποίοι επέλεξαν την εν λόγω εταιρεία. Ειλικρίνεια, συνέπεια, έμφαση στη λεπτομέρεια αλλά και εμπρόθεσμη παράδοση είναι γνωρίσματα τα οποία χαρακτηρίζουν τις δραστηριότητες μιας εταιρείας της οποίας οι ικανότητες, οι γνώσεις και η εμπειρία είναι στη διάθεση των πελατών της.

Μετά τιμής

Γιά τήν LKSAVVAS

ΣΑΒΒΑΣ ΛΟΥΚΑΣ

Διευθύνων Σύμβουλος

 
Φύλαξε τα ρούχα σου…,

Ξέρετε ότι, η πρώτη σας δουλειά, όταν αποκτάτε οικόπεδο, είναι η περίφραξή του; Αλλιώς, υπάρχει ο κίνδυνος να μπείτε σε περιπέτειες διεκδικήσεων γης με τους γείτονές σας.

 

 


σάββας κωνσταντίνος

σάββας λουκάς

Πολιτικοί Μηχανικοί
Μελέτες - Κατασκεύες

LKSAVVAS - FSPLAN IKE

Sample imageΠοιότητα

Sample imageYπευθυνότητα

Sample imageΑξιοπιστία

 
επικοινωνήστε τώρα

6936.256.397

6945.069.306

Τα νέα μας

Νέο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ III για το 2019

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μελετών & κατασκευών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΛΟΥΚΑ ΣΑΒΒΑ (LKSAVVAS-FSPLAN IKE) στα τηλέφωνα 2410250773-6945069306-6936256397 με σκοπό να σας δώσουμε πληροφορίες για την ανακαίνισή σας και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ' οίκον III".

Περισσότερα...
 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Το γραφείο Μελετών & Κατασκευών Κωνσταντίνου & Λουκά Σάββα

(LKSAVVAS-FSPLAN IKE) αναλαμβάνει την δήλωση και υποβολή των δικαιολογητικών στο Κτηματολόγιο.

Επικοινωνήστε στα τήλ.2410250773-6936256397-6945069306 ή με την ιστοσελίδα μας LKsavvas.gr και στο email:info@LKsavvas.gr

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

ΟΡΟΛΟΓΙΑ: Πριν την ανάπτυξη του κειμένου προς διευκόλυνση του αναγνώστη, κάνουμε μια αναφορά και ερμηνεία ορισμένων όρων, ενδεχομένως άγνωστων στο ευρύ κοινό:

Περισσότερα...
 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΛΟΥΚΑ ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

Περισσότερα...
 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΛΑΡΙΣΑ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΛΑΡΙΣΑ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΚΟΣΜΗΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ , ΣΑΒΒΑΣ ΛΟΥΚΑΣ, SAVVAS LOUKAS, ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, LARISA, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΖΟΝΕΤΩΝ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ, CONSTRUCTION LARISSA, AΓΟΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, SELL HOUSE, MAISONETTE, ΛΑΡΙΣΑ. ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.