Αρχική Μελέτες Νομιμοποίηση Αυθαιρέτων
Νομιμοποίηση αυθαιρέτων PDF Εκτύπωση E-mail
Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;

Πέρασαν σχεδόν 30 χρόνια από την τελευταία φορά που επιτράπηκε η νομιμοποίηση αυθαιρέτων (Με τον νόμο Τρίτση 1983). Ίσως χρειαστούν άλλα 30 χρόνια, μέχρι να παρουσιαστεί μία ανάλογη συγκυρία.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ που έχει ανεγερθεί χωρίς οικοδομική άδεια, είτε καθ' υπέρβαση οικοδομικής άδειας, είτε έχει κάποιες άλλες μικρές ή μεγάλες πολεοδομικές παραβάσεις,τότε μην χάσετε την μοναδική αυτή ευκαιρία :

Ελάτε να προετοιμάσουμε μαζί το τεχνικό και νομικό πλαίσιο, που θα θωρακίσει και θα προστατεύσει την περιουσία σας με τον ορθό επαγγελματικό τρόπο.

Η νομιμοποίηση των πολεοδομικών αυθαιρέτων δεν είναι απλή διοικητική διαδικασία, όπως η λεγόμενη τακτοποίηση ημιυπαίθριων, και μπορεί να απαιτήσει τεχνικές και νομικές ενέργειες που θα επηρεάσουν μόνιμα την μελλοντική αξιοποίηση του ακινήτου σας,για αυτό τον λόγο :

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6936256397-2410250773

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

Στη φάση της σύνταξης του φακέλου τεκμηρίωσης του ακινήτου, η συνεργασία σας με εξειδικευμένο τεχνικό γραφείο κρίνεται εξαιρετικά σημαντική. Ιδιαίτερα για τα μεγαλύτερα κτίρια που έχουν περισσότερες από μία οριζόντιες ιδιοκτησίες, είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί σωστά η πολεοδομική νομοθεσία, και να γίνουν οι κατάλληλες τεχνικές και διοικητικές παρεμβάσεις που θα εξασφαλίσουν τον ιδανικότερο συνδυασμό χρήσεων και χώρων με την μικρότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση.

Σε αυτό το πλαίσιο, πιστεύουμε ότι η εμπειρία του γραφείου μας σε δύσκολες νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων και η πανελλαδική μας εμβέλεια είναι δυνατόν να σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη για την οριστική εξασφάλιση της νομιμότητας για όλα τα δικά σας περιουσιακά στοιχεία.

Τι πρέπει να κάνω !

Επειδή η ανέγερση και διατήρηση πολεοδομικού αυθαιρέτου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση με απρόβλεπτες οικονομικές και άλλες συνέπειες, πριν ξεκινήσετε την διαδικασία στην πολεοδομία,επικοινωνήστε μαζί μας,να συζητήσουμε όλα τα προβλήματα και σας βοηθήσουμε για την καλύτερη δυνατή λύση.

alt

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, για προσφορά και δωρεάν τεχνικές συμβουλές

 
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΛΑΡΙΣΑ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΛΑΡΙΣΑ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΚΟΣΜΗΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ , ΣΑΒΒΑΣ ΛΟΥΚΑΣ, SAVVAS LOUKAS, ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, LARISA, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΖΟΝΕΤΩΝ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ, CONSTRUCTION LARISSA, AΓΟΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, SELL HOUSE, MAISONETTE, ΛΑΡΙΣΑ. ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.