Πρόταση Συνεργασίας

Φίλε Μηχανικέ Μελετητή,

γνωρίζω από τη μεριά μου το βάρος της ευθύνης που φέρεις ως Επιβλέποντας Μηχανικός. Ευθύνη μεγάλη, τόσο απέναντι στους πελάτες σου, αλλά και απέναντι στην πολιτεία. Ευθύνη, που η πολιτεία σου έχει επιβάλει, χωρίς ταυτόχρονα να σου έχει δώσει και τα νομικά μέσα, ώστε να μπορείς να ελέγχεις τα συνεργεία στις κατασκευές σου, δηλαδή την ποιότητα στις οικοδομές σου.

Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές, που πελάτες σου, σου επιβάλουν συνεργασία με συνεργεία «ατζαμήδες» και σίγουρα σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, θέτοντας ακόμη και σε κίνδυνο τη στατική επάρκεια του κτιρίου.

Από το παρόν βήμα, σου απευθύνω πρόσκληση συνεργασίας, για την κατασκευή

μόνο ποιοτικών οικοδομών.

Γιατί, είναι κοινή πια πεποίθηση, πως μόνο η πολύ καλή συνεργασία επιβλέποντος μηχανικού και εργολάβου φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι κοινό πιστεύω όλων, πως τα δοκίμια, οι αποστάτες για τα πάχη επικάλυψης του οπλισμού και η εφαρμογή των κανόνων αγκύρωσης, κάνουν τη διαφορά στην αντοχή και στην μακροζωία του σκελετού.

Έχοντας πια εμπεδώσει τις απαιτήσεις του ΕΑΚ 2003 και των κατασκευαστικών λεπτομερειών όπλισης που αυτός επιβάλλει, σου εγγυώμαι την εφαρμογή του, σε κάθε κατασκευή σου. Κατασκευές ποιοτικές, αντισεισμικές, που εφαρμόζουν πλήρως τη μελέτη του μηχανικού, διασφαλίζουν απόλυτα τον επιβλέποντα και συντηρούν τη φήμη του και το όνομά του. Γι’ αυτό

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, για προσφορά και παροχή κλειδωμένου προϋπολογισμού.

… κι εμείς από τη μεριά μας, γνωρίζουμε τον τρόπο που πρέπει να τιμούμε τους συνεργάτες μας.

Αρχική Επικοινωνία για μηχανικούς
σάββας Κωνσταντίνος - σάββας λουκάς
πολιτικοί μηχανικοί

Επαφή
Διεύθυνση:
Μ. Αλεξάνδρου 41
Λάρισα

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 2410 250.773
Fax: 2410 250.755
Αριθμός Κινητού Τηλεφώνου: 6936 256.397 - 6945 069.306

 
Λήψη πληροφοριών ως Εικονικη Κάρτα


ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΛΑΡΙΣΑ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΛΑΡΙΣΑ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΚΟΣΜΗΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ , ΣΑΒΒΑΣ ΛΟΥΚΑΣ, SAVVAS LOUKAS, ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, LARISA, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΖΟΝΕΤΩΝ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ, CONSTRUCTION LARISSA, AΓΟΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, SELL HOUSE, MAISONETTE, ΛΑΡΙΣΑ. ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.